flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗМІНИ до ПРАВИЛ пропуску осіб до приміщення Городенківського районного суду Івано-Франківської області та на його територію транспортних засобів

21 серпня 2020, 11:31

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Городенківського районного суду

Івано-Франківської області

    від 21 серпня 2020 року № 02-05/81

 

ЗМІНИ

до ПРАВИЛ
пропуску осіб до приміщення

Городенківського районного суду Івано-Франківської області

та на його територію транспортних засобів

 

 

- п. 2.3  Розділу 2 «Порядок пропуску осіб до приміщення Городенківського районного суду Івано-Франківської області» доповнити  новим абзацом такого змісту:  

"Для ідентифікації осіб, які прибули до суду,  за умови наявності в суді  технічних засобів, призначених для встановлення достовірності відображення в електронному вигляді інформації, що міститься в паспорті громадянина України у формі картки, та відображення в електронному вигляді інформації, що міститься в паспорті громадянина України для виїзду за кордон, може бути використаний мобільний додаток Єдиного державного веб-порталу електронних послуг "Портал Дія".

- Розділ  2 «Порядку пропуску осіб до приміщення Городенківського районного суду Івано-Франківської області» доповнити  новим пунктом 2.8 такого змісту: 

 «2.8. Пропуск народних депутатів України до суду здійснюється відповідно до вимог Закону України "Про статус народного депутата України".

Пропуск Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до суду здійснюється відповідно до вимог Закону України "Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини".

У   зв'язку з цим пункти 2.8 - 2.16  вважати пунктами 2.9 - 2.17 відповідно.

 

 

В.о. керівника апарату

Городенківського районного суду                                   Г.М. Мельничук