flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДСА України № 80/584

19 червня 2013, 11:16

ДЕРЖАВНА СУДОВА                

АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО

ВНУТРІШНІХ

 СПРАВ  УКРАЇНИ

 

 

НАКАЗ

13 червня 2013р.                            м. Київ                                    № 80/584

 

Про внесення змін до наказу Державної судової адміністрації України та Міністерства внутрішніх справ України від 12 вересня 2005 року № 102/765

На виконання вимог Законів України «Про судоустрій і статус суддів», «Про міліцію»

                  

НАКАЗУЄМО:

 

1. Затвердити  зміни до наказу Державної судової адміністрації України та Міністерства внутрішніх справ України від 12 вересня 2005 року № 102/765 «Про затвердження Правил пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02 листопада 2005 року за № 1322/11602, що додаються.

2. Управлінню матеріально-технічного забезпечення Державної судової адміністрації України повідомити Міністерство юстиції України про внесення змін до цього наказу. 

3. Начальникам головних управлінь, управлінь МВС України в  Автономній  Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі забезпечити вивчення і виконання вимог цього наказу працівниками підпорядкованих органів та підрозділів внутрішніх справ.

4. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України надіслати копію цього наказу до Верховного Суду України, вищих спеціалізованих і апеляційних судів та територіальних управлінь Державної судової адміністрації України.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка З.В. та заступника Міністра внутрішніх справ України Ратушняка В.І.

         6. Цей наказ набирає чинності з дня його підписання.

 

 

Голова Державної судової

адміністрації 

Р.І.Кирилюк 

 

Міністр внутрішніх справ

України

В.Ю.Захарченко