flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Городенківського районного суду надійшло кримінальне провадження стосовно особи, яка вчинила крадіжки в особливо великих розмірах

28 квітня 2020, 16:28

            На розгляд до Городенківського районного суду поступило кримінальне провадження про обвинувачення особи у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185,  ч. 5 ст. 185 КК України.

          Особа обвинувачується в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, за попередньою змовою  групою осіб, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому в особливо великих розмірах. Загальна сума збитків становить 1 391 390 гривень.

          Нагадаємо, що події мали місце у жовтні 2018 року в одному із сіл Снятинського району та  у вересні 2019 року в одному із сіл Городенківського району. Обвинувачена спільно з іншими особами проникали в приміщення  будинків звідки викрадали значну суму коштів. Викраденими коштами розпоряджалися на власний розсуд. Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 3 ст. 185,  ч. 5 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, за попередньою змовою  групою осіб, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому в особливо великих розмірах).

Прес-служба суду