flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний семінар для керівників апарату суду

20 березня 2012, 08:18

20 березня 2012 року керівник апарату суду Городенківського районного суду Кривко О.В. взяла участь у навчальному семінарі на тему:

1.      Методичні рекомендації та роз’яснення з питання декларування доходів, а саме:

·         Подання  декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік, яка подається щорічно до 1 квітня за місцем роботи (служби) за формою, що додається до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

·         Подання податкової декларації про майновий стан і доходи (а саме додаток 7 до декларації ), яка подається щорічно до 1 травня до органу державної податкової служби, в якому перебуває на обліку особа за формою, встановленою Міністерством фінансів України.

 

2.      Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до Указу Президента України від 25 січня 2012 року № 33/2012.

3.      Застава, порядок внесення та повернення коштів.

4.      Заробітна плата. Помісячний план асигнувань по загальному та спеціальному фондах. Розподіл коштів та видача наказів згідно чинного законодавства.

5.      Основні засоби, господарські та канцтовари (облік, списання, потреби).

6.      Робота в судах по облаштуванню приміщення.

 

 

7.      Забезпечення судів службовим житлом.

8.      Охорона приміщень судів (охоронна сигналізація, тривожні кнопки та інше).

9.      Заповнення та надсилання статистичних карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу.

10. Різне.

 

 який відбувся  в приміщенні конференц-залу Івано-Франківського міського суду з ініціативи територіального управління  державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області.