flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто кримінальне провадження щодо незаконного носіння холодної зброї та за незаконне перевезення наркотичного засобу без мети збуту

02 березня 2021, 17:07

02.03.2021р. Городенківським районним судом розглянуто кримінальне  провадження  про обвинувачення особи Ч. за вчинення кримінальних правопорушень,  передбачених ч.1 ст.309, ч.2 ст.263 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення  наркотичного засобу без мети збуту,  незаконне носіння холодної зброї - кастета без передбаченого законом дозволу).

Обвинувачений Ч. незаконно придбав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який зберігав при собі та особисто вживав шляхом викурювання.

Також, Ч. придбав кастет, який являється холодною зброєю, та не маючи дозволу на право носіння холодної зброї, усвідомлюючи наслідки та бажаючи їх настання незаконно, без передбаченого законом дозволу носив кастет при собі.

Обвинувачений   повністю визнав вину та розкаявся у вчиненому.

Вироком Городенківського районного суду від 02.03.2021 р. Ч. визнано   винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді  1 (одного) року обмеження волі, за ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України призначено покарання у виді 2 (двох) років обмеження волі.

На підставі ч.1 ст.70 КК України  Ч. остаточно визначено покарання за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим у виді 2 (двох) років обмеження волі.

На підставі ст.75 КК України звільнено Ч. від відбування покарання з випробовуванням строком на 1 (один) рік.

На підставі ст.76 КК України, на Ч.  покладено певні обов»язки.      

Вирок законної сили не набрав.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 342/598/20.     

  

Прес-служба суду

Клим С.Я. (03430) 2-82-44