flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про виклик до суду

05 березня 2021, 16:44

Городенківський районний суд Івано-Франківської області викликає  учасників провадження по справі № 342/847/19  за позовом Кедик Наталії Михайлівни до  Акціонерного товариства  «УкрСиббанк», Приватного  підприємства «Верес»    про визнання недійсним  договору іпотеки,  третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача:  приватного нотаріуса Городенківського районного нотаріального округу Яшана Романа Романовича, ТОВ «Кей-Колект», третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на стороні відповідача Кедика Михайла Романовича та за позовною заявою  Кедика Михайла Романовича до ТОВ «Кей-Колект», Кедик Наталії Михайлівни про  захист прав споживачів (про визнання недійсним споживчого  кредитного  договору):

Позивачку – Кедик Наталію Михайлівну, 13.02.1959 року народження, яка проживає по вул.  Братів Окуневських, 30/26, м. Городенка Івано-Франківської області,

Відповідача ПП «Верес», яке розташоване по вул. Шевченка, 42, м. Городенка, Івано-Франківської області.

Третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача – Кедика Михайла Романовича, який проживає по вул.  Братів Окуневських, 30/26, м. Городенка Івано-Франківської області.

Акціонерне товариство  «УкрСиббанк», яке знаходиться  по вул. Андріївська, 2/12, м. Київ.

Приватного нотаріуса Городенківського районного нотаріального округу Яшана Романа Романовича, який знаходиться в м. Городенка по вул. Богуна, 9.

ТОВ «Кей-Колект», яке знаходиться по  вул. Кирилівська, 69, м. Київ.

 

 в судове засідання, яке відбудеться  19.03.2021    о  10 год. 30 хв. в приміщенні суду за адресою: 78100 м. Городенка вул. Героїв Євромайдану, 7  Івано-Франківської області, зал судового засідання № 1.

З опублікуванням оголошення про виклик сторін,    вважається повідомленою про дату, час і місце  розгляду    справі по суті.

 У разі неявки в судове засідання сторін  без повідомлення причин, справа буде вирішена за їх  відсутності на підставі наявних у ній даних чи доказів.

 

Суддя  Городенківського районного суду                           Гайдич Р.М.